جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری
سرخط خبرها

 سپاه، در حال آماده سازی مرکز درمان سرپایی ۴۰۰ تختخوابی در مشهد

  • کد خبر: ۷۸۲۸۷
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
 سپاه، در حال آماده سازی مرکز درمان سرپایی ۴۰۰ تختخوابی در مشهد
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی گفت: به منظور آمادگی برای مقابله با اوجگیری‌های بعدی کرونا و پیشگیری از غافلگیری و نیز کمک به اصلاح وضعیت موجود در حال آماده سازی مرکز درمان سرپایی ۴۰۰ تختخوابی در مشهد هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار یعقوبعلی نظری یکشنبه شب در شبکه استانی سیمای خراسان رضوی افزود: ما بر اساس اعلام نیاز دستگاه‌ها وارد عمل می‌شویم و وظیفه ما پاسخ به درخواست دانشگاه است.

وی با بیان این که مواجهه با کرونا یک موضوع تخصصی و مرتبط با جان مردم است افزود: هر اقدام ما باید با مجوز دانشگاه باشد و در راه اندازی مراکز درمان سرپایی هم بار بیمارستان‌ها را کاهش دادیم.

فرمانده سپاه خراسان رضوی گفت: سپاه امام رضا (ع) با تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و استانداری خراسان رضوی و استفاده از ظرفیت مردمی بسیج قرارگاه مردمی شهید سلیمانی را تشکیل داد.

نظری افزود: تهیه مایحتاج نیازمندان با اولویت بیماران کرونایی از جمله اقداماتی است که در این قرارگاه انجام می‌شود و در همین راستا طی سه روز اخیر ۱۳ هزار بسته معیشتی و ۴۰ هزار بسته بهداشتی بین نیازمندان حاشیه شهر توزیع شده است.

ارائه خدمات رایگان

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی هم در این برنامه گفت: طی هفته اخیر از آغاز واکسیناسیون در حاشیه شهر مشهد بیش از ۱۸ هزار نفر واکسینه شدند و هم اینک روزانه ۸۰ تیم واکسیناتور در هشت اکیپ با بیش از ۲۵۰ نفر در این حوزه جغرافیایی فعال هستند.

دکتر محسن ذاکریان افزود: ۲ پایگاه درمان سرپایی نیز بعد از چهارراه نخریسی و زائرسرای آستان قدس رضوی واقع در بلوار چمن ۹۹ شهر مشهد با ظرفیت ۱۵۰ تخت راه اندازی شد که فعلا ۱۰۰ تخت فعال از این تعداد در حال خدمت است.

وی ادامه داد: در حوزه درمان، مشکلات زیاد بود بسیاری ازبیماران به بستری سرپایی توصیه می‌شوند که در این زمینه پیدا کردن تخت و دارو و پزشک برای بیماران مشکل و بازار سیاه ایجاد شده بود و هزینه گزاف تحمیل می‌شد.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی اظهار داشت: راه اندازی این مراکز سرپایی نقش مهمی در کاهش بار بیمارستان‌ها ایفا کرده است و در این مراکز ارائه همه خدمات رایگان است به جز دارو که طبق تعرفه بیمه محاسبه می‌شود و تاکنون سه هزار و ۶۰۰ نفر از این خدمات سرپایی استفاده کرده‎‌اند.

سکونتگاه‌های غیررسمی ۱۳ درصد مساحت مشهد را شامل می‌شوند و ۳۲ درصد جمعیت این کلانشهر را در خود جای داده اند و حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه این کلانشهر سکونت دارند.

هم اکنون ۲۷ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

طبق آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ظهر روز ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ رکورد تعداد تلفات روزانه کرونا در کشور بار دیگر شکست و با مرگ ۶۸۴ تن تعداد جان باختگان این ویروس به ۱۰۲ هزار و ۳۸ تن رسید.

در این مدت، ۳۶ هزار و ۴۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و پنج هزار و هفت نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور هم به چهار میلیون و ۶۷۷ هزار و ۱۱۴ نفر رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->